Українські судді б'ють на сполох: вони отримують погрози від таємничого Тризуба

Українські судді б'ють на сполох: вони отримують погрози від таємничого Тризуба

Повідомлення вже отримували судді Шевченківського районного суду Києва та Апеляційного суду Харківської області

Суддя Апеляційного суду Харківської області Володимир Плетньов поскаржився Вищій раді правосуддя на погрози з невідомого номера.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на заяву на сайті ВРП.

Він зазначив, що 21 вересня на його мобільний номер через систему «Телеграм» надійшло повідомлення від невідомої особи під ніком «Тризуб», в якому містилися погрози йому та членам родини.

Повідомлення приходили через мобільний додаток Viber від імені «Тризуб» на ім'я конкретного суддіПовідомлення приходили через мобільний додаток Viber від імені «Тризуб» на ім'я конкретного судді

Плетньов заявив, що адресат «Тризуб» діяв в інтересах народного депутата від Харкова, з яким харківський суддя не знайомий і не розглядав жодних справ.

Як повідомляв «Главком», 24 вересня голова Шевченківського райсуду Києва Олег Савицький звернувся із заявою про втручання у професійну діяльність до Вищої ради правосуддя та Генпрокуратури щодо погроз на адресу 24 суддів.

Зазначається, що 21-22 вересня 24 судді отримали повідомлення на телефон із погрозами у справі, що стосуються інтересів народного депутата.

Савчицький наголосив, що повідомлення приходили через мобільний додаток Viber від імені «Тризуб» на ім'я конкретного судді.

Він додав, що абонента з таким ім'ям у списку контактів служителів Феміди не значилося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: