Українських туристів, які не можуть вилетіти з Тунісу, розмістили у готелі міста Сус

Українських туристів, які не можуть вилетіти з Тунісу, розмістили у готелі міста Сус
Туніс

Туроператор пообіцяв оплатити послуги готелю

Українських туристів, які декілька днів не можуть повернутися до України з Тунісу, розмістили у готелі у туніському місті Сус.

Про це «Громадському радіо» повідомила туристка Діана Кундрик.

За її словами, туроператор «Оазис тревел Україна» обіцяв оплатити послуги готелю. Компанія обіцяє, що туристи повернуться до України 2 липня, йдеться у повідомленні. 

До готелю приїхав український консул і узгодив питання щодо розміщення українських туристів. Декілька сотень людей не можуть вилетіти до Харкова з аеропорту Монастір імені Хабіба Бургіби. Частина туристів залишається в аеропорту Монастір, решту розмістили в готелі міста Сус. 

Група українських туристів, які постраждали внаслідок затримок рейсів з Тунісу, станом на ранок суботи не мали ніякої інформації щодо можливих строків вильоту з країни перебування.

Згодом було оприлюднено розклад рейсів, якими з Тунісу забиратимуть застряглих українців

Раніше стало відомо, що в суботу зранку до Києва з Тунісу повернулася частина українських туристів, що застрягли в аеропорту Монастір в Тунісі.

Нагадаємо, МЗС намагається повернути українських туристів з Тунісу.

За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян додому.

Туроператор Oasis Travel Ukraine заявив, що у понеділок, 2 липня, застряглі у Тунісі українські туристи зможуть покинути країну перебування

Міністр інфраструктури заявив, що у Тунісі залишаються ще 800 українських туристів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: