Епопея із покинутими в Тунісі українцями: Туроператор заявив про вирішення проблеми

Епопея із покинутими в Тунісі українцями: Туроператор заявив про вирішення проблеми
Аеропорт Монастір

Туроператор повідомив радісні новини для застряглих у Тунісі українців

У понеділок, 2 липня, застряглі у Тунісі українські туристи зможуть покинути країну перебування. Про це заявив туроператор Oasis Travel Ukraine.

Відповідно до його заяви, розміщеної на сайті компанії, цього дня будуть виконані п’ять рейсів маршрутом Туніс - Україна з метою повернення туристів. Інформація про розклад рейсів буде повідомлена додатково.

Це стало можливим в результаті переговорів керівництва компанії Oasis з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та компанією «Авіакомпанія Браво».

Окрім того, туроператор гарантувала всім гостям, які перебувають в Тунісі і очікують вильоту в Україну, проживання в готелях Тунісу за рахунок компанії до моменту вильоту 02 липня. Компанія перепросила за заподіяні незручності і побажала всім туристам якнайшвидшого і благополучного повернення додому.

Група українських туристів, які постраждали внаслідок затримок рейсів з Тунісу, станом на ранок суботи не мали ніякої інформації щодо можливих строків вильоту з країни перебування.

Раніше стало відомо, що зранку до Києва з Тунісу повернулася частина українських туристів, що застрягли в аеропорту Монастір в Тунісі.

Нагадаємо, МЗС намагається повернути українських туристів з Тунісу.

Наразі вже вирішені організаційні питання, що стосуються вильоту в Україну літака з туристами, які застрягли в аеропорту Монастір в Тунісі.

За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян додому.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, коментуючи ситуацію із затримкою українських туристів у Тунісі, заявив, що Міністерство економічного розвитку буде скасовувати ліцензії тих туроператорів, які не виконують свої зобов’язання.

Раніше також повідомлялося, що в аеропорту «Київ» не могли вилетіти до Туреччини близько 70 туристів, які придбали путівки у туроператора Join Up.

У квітні з Єгипту було організовано чотири рейси для українських туристів, які не могли вилетіти з Шарм-ель-Шейху до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: