Україну в ООН представлятиме Кислиця

Україну в ООН представлятиме Кислиця
Сергій Кислиця з березня 2014 працював заступником міністра закордонних справ України

Кислиця опікується питанням моніторингу ситуації в окупованому Криму міжнародними організаціями, зокрема ЮНЕСКО

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Кислицю постійним представником України при Організації Об'єднаних Націй.

Відповідний указ оприлюднено на сайті глави держави.

«Призначити Кислицю Сергія Олеговича постійним представником України при Організації Об'єднаних Націй», - йдеться у документі.

screenshot_3_21

Раніше президент звільнив Володимира Єльченка з посад постійного представника України при Організації Об'єднаних Націй та надзвичайного і повноважного посла України в Ямайці. Іншим указом Зеленський призначив Єльченка послом у США.

Сергій Кислиця з березня 2014 працював заступником міністра закордонних справ України. Як заступник міністра закордонних справ і голова Національної комісії у справах ЮНЕСКО Кислиця опікується питанням моніторингу ситуації в окупованому Криму міжнародними організаціями, зокрема ЮНЕСКО.

 
  • Заступник голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю
  • Співголова робочої групи з розробки проекту Національної стратегії у сфері прав людини
  • Член Міжвідомчої ради з питань сім‘ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім‘ї та протидії торгівлі людьми
  • Член української частини Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня


Кислиця як заступник міністра закордонних справ взяв участь у зустрічі і так званому Женевському форматі, на якій делегацію очолював в.о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця. США, Європейський Союз і Росія зобов'язалися підтримати Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ, яка відіграватиме провідну роль у сприянні українській владі та місцевим громадам в негайній реалізації заходів, спрямованих на деескалацію ситуації.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: