«Укрзалізниця» повідомила, коли розблокує продаж квитків на свята

«Укрзалізниця» повідомила, коли розблокує продаж квитків на свята
З 5 грудня розпочнеться продаж квитків на поїзди, що курсуватимуть у період масових перевезень під час новорічних і різдвяних свят

З 26 листопада розпочнеться продаж квитків на всі поїзди, що курсуватимуть після 9 грудня

Акціонерна держкомпанія «Укрзалізниця» з 26 листопада почне продаж квитків на всі поїзди, що курсуватимуть після 9 грудня. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».

Зараз у графік руху вносяться остаточні коригування, пов'язані з проведенням ремонту інфраструктури, запуском швидкісного експреса «Київ-Пасажирський - Міжнародний аеропорт «Бориспіль», а також враховуються пропозиції щодо оптимізації курсування пасажирського рухомого складу.

Відзначається, що з 9 грудня 2018 року вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів на 2018/2019 роки.

Також, згідно з повідомленням, завершується робота з призначення додаткових поїздів, і вже з 5 грудня розпочнеться продаж квитків на поїзди, що курсуватимуть у період масових перевезень під час новорічних і різдвяних свят.

Квитки з’являться в продажу на порталі бронювання квитків Укрзалізниці booking.uz.gov.ua та в залізничних касах найближчим часом.

Укрзалізниця просить у пасажирів вибачення за тимчасові незручності.

Як повідомлялося, у листопаді «Укрзалізниця» обмежила продаж квитків на грудень через підготовку до запуску залізничного експреса «Київ - аеропорт «Бориспіль» і проведення ремонту інфраструктури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: