Уряд удосконалив порядок надання «пакунку малюка»

Уряд удосконалив порядок надання «пакунку малюка»
У «пакунок малюка» входять підгузки, пелюшки, присипки для малюків та решта речей, необхідних при народженні дитини
Фото: Укрінформ

Документ забезпечить чіткий механізм надання одноразової натуральної допомоги сім’ям, які з певних причин не отримали таку допомогу у пологовому будинку

Кабінет міністрів ухвалив постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 20 червня 2018 р. № 512», відповідно до якої удосконалено порядок надання одноразової допомоги у вигляді «пакунку малюка», повідомила прес-служба Мінсоцполітики.

У Мінсоцполітики запевнили, що ухвалення цієї постанови дозволить забезпечити своєчасне отримання «пакунку малюка» сім’ями та сприятиме створенню дієвих механізмів планування обсягів, доставки, видачі одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» для забезпечення безперебійного надання такої допомоги.

Також документ забезпечить чіткий механізм надання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» сім’ям, які з певних причин не отримали таку допомогу у пологовому будинку.

В Україні у 2018 році з початку роботи проекту 113 тисяч породіль отримали «пакунки малюка»

Програма, якою запроваджено надання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» сім’ям, в яких народилася дитина, стартувала 1 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: