Уся «сіра» зона на Донбасі звільнена і взята під контроль ЗСУ – Бірюков

Уся «сіра» зона на Донбасі звільнена і взята під контроль ЗСУ – Бірюков
За словами Бірюкова, в Україні не залишилось «сірих» зон, підконтрольних бойовикам
Фото: Еспресо.TV

Помічник міністра оборони Юрій Бірюков заявив, що українські військові взяли під контроль «сіру» зону в районі бойових дій на Донбасі

Збройні сили України взяли під контроль «сіру» зону в районі бойових дій на Донбасі. Про це в ефірі телеканала «Прямий» повідомив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков.

«Від того стану, у якому ми почали у травні 2014 року, дві третини території були звільнені. Практично вся «сіра» зона звільнена та взята під контроль», – заявив Бірюков.

Напередодні президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони 26 грудня заявив про те, що в Україні значно посилено повітряну оборону. Глава держави зазначив, що повітряну оборону зокрема посилено у південних та східних областях країни.

Протягом поточної доби, станом на 18-у годину російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню

У вівторок, 25 грудня, російські окупаційні війська на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

25 грудня внаслідок отриманого бойового поранення помер військовослужбовець 10 огшбр Євген Тоненьков, позивний «Сталкер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: