В Україні посилено повітряну оборону – Порошенко

В Україні посилено повітряну оборону – Порошенко
Петро Порошенко зазначив, що під час дії воєнного стану до ЗСУ була на три місяці прискорена передача техніки і озброєння
Фото з відкритих джерел

Глава держави зазначив, що повітряну оборону посилено у південних та східних областях країни

В Україні серйозно посилено повітряну оборону. Про це заявив президент України Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони 26 грудня.

Глава держави зазначив, що повітряну оборону зокрема посилено у південних та східних областях країни.

«Отже, що ми встигли зробити. Міністерство оборони та Генеральний штаб здійснили передислокацію військ туди, де в умовах різкого зростання воєнної загрози вони були найнеобхіднішими, для того щоб відбити ймовірні атаки з боку Росії. Не все я можу сказати у відкритому ефірі, але можу сказати, що серйозно посилена повітряна оборона у південних і східних областях», – повідомив Порошенко.

За його словами, під час дії воєнного стану до Збройних сил України була на три місяці прискорена передача техніки і озброєння.

Глава держави зазначив, що у 2019 році в Україні завершать розробку та розпочнуть державні випробування комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських цілей. 

Напередодні глава держави заявив про завершення дії воєнного стану в 10 областях України.

Як відомо, сьогодні, 26 грудня, о 14:00 завершилася дія воєнного стану, введеного місяць тому в 10 областях України.

Указ глави держави передбачав введення строком на 30 діб правового режиму воєнного стану в регіонах України, що межують з РФ і Придністров'ям, до 14:00 26 грудня 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: