В одній із шкіл в США сталася стрілянина: загинула молода дівчина

В одній із шкіл в США сталася стрілянина: загинула молода дівчина
Школа, де сталася стрілянина

За інформацією ЗМІ, учень 10-го класу нібито випадково вистрілив, показуючи зброю

В місті Бірмінгем американського штату Алабама сталася стрілянина в школі: одна людина загинула, двоє отримали поранення.

Про це повідомляє місцевий портал Al.com

Зазначається, що в результаті інциденту зі стріляниною в середній школі Huffman High School три людини постраждали. За інформацією ЗМІ, одна особа померла від отриманих поранень по дорозі в лікарню.

Як пізніше повідомив глава департаменту поліції Бірмінгема Орландо Вілсон в ході прес-конференції, в інциденті постраждали чорношкірі юнак і 17-річна учениця, згодом дівчина померла.

В даний час проводиться розслідування обставин події. 

За інформацією ЗМІ, учень 10-го класу нібито випадково вистрілив, показуючи зброю. У поліції це не підтверджують, а повідомляють, що спочатку вивчать записи з камер відеоспостереження. 

Нагадаємо, 14 лютого під час стрілянини в американській школі загинули 17 осіб. Після цього випадку Трамп запропонував озброїти американських вчителів.

2 березня стало відомо про черговий випадок стрілянини в США. На цей раз невідомий відкрив вогонь в кампусі Центрального Мічиганського університету, двоє людей загинули.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: