В авіакомпанії Bravo Airways пояснили, чому скасували низку рейсів

В авіакомпанії Bravo Airways пояснили, чому скасували низку рейсів
Літак Bravo Airways

Туроператор «Оазис» не виконав свої фінансові зобов’язання перед Bravo Airways за дев’ять рейсів

В авіакомпанії Bravo Airways пояснили, чому сьогодні були скасовані рейси з Києва, Львова та Харкова до Тунісу.

Як повідомили у прес-службі перевізника, рейси BAY7371, BAY7372, BAY7375, BAY7376, BAY7377, BAY7378, BAY7373, BAY7374, які мали виконуватися 27 червня з Києва, Львова та Харкова до Монастіру (Туніс) та в зворотному напрямку, скасовані, через відсутність оплати даних рейсів з боку туроператора «Оазис», який є замовником даних рейсів.

«Авіакомпанія «Браво» має всі технічні можливості для виконання даних рейсів. Відповідно до укладеної угоди між авіакомпанією «Браво» та туристичним оператором «Оазис», замовник повинен оплатити рахунок до здійснення рейсу, а також оплатити всі аеропортові збори та податки по факту виконання рейсу», - зазначили в авіакомпанії.

Також повідомляється, що на даний момент туроператор «Оазис» не виконав свої фінансові зобов’язання перед Bravo Airways за дев’ять рейсів. 

«З усіх питань щодо скасування даних рейсів, отримання компенсації звертайтесь до туроператора «Оазис»», - резюмували в авіакомпанії.

До слова, 14 червня літак авіакомпанії Bravo Airways, який виконував рейс 4406 Анталія-Київ, при приземленні в українській столиці викотився за злітно-посадкову смугу

Як зазначала одна з пасажирок  літака, перед посадкою у нього горіло крило і відвалились колеса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: