В електронних кабінетах вступників з’явилися рекомендації до зарахування

В електронних кабінетах вступників з’явилися рекомендації до зарахування

Рекомендації до зарахування на місця державного замовлення отримали 60,928 тис. вступників

В електронних кабінетах вступників з’явилася інформація про рекомендації до зарахування на місця державного замовлення. Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки.

За інформацією відомства, найближчим часом інформація про рекомендації буде оприлюднена на сайті vstup.info та на інформаційних ресурсах вищих навчальних закладів.

У Міносвіти зазначають, що рекомендації до зарахування на місця державного замовлення отримали 60 тисяч 928 вступників, які мають виконати вимоги до зарахування до 12 години дня 5 серпня.

Зарахування цих вступників має відбутись не пізніше 12 години дня 7 серпня. З переліком необхідних документів, що мають надати абітурієнти можна ознайомитися на сайтах ВНЗ.

Невикористані місця державного замовлення будуть надані пільговим категоріям вступників.

Абітурієнти, які вступали на природничі та технічні спеціальності, але не пройшли на бюджет, також зможуть отримати місце, якщо вступники, які отримали рекомендацію до зарахування, відмовляться від бюджету чи вчасно не подадуть оригінали потрібних документів.

Переведення на вакантні місця державного та регіонального замовлення відбуватиметься до 18 серпня.

Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися насамперед до приймальних комісій або ж до ДП «Інфоресурс» та МОН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: