В Італії різко зросла смертність від коронавірусу

В Італії різко зросла смертність від коронавірусу
Число інфікованих коронавірусом з початку пандемії в Італії досягло 209 328 осіб
Фото: ANSA

Загальна кількість жертв епідемії зросла до 28 710 осіб

Протягом минулих 24 годин в Італії було зафіксовано 474 летальних випадки серед осіб, у яких було діагностовано коронавірусну хворобу Covid-19. Загальна кількість жертв епідемії зросла до 28 710 осіб.

Про це повідомляє інформаційне агентство ANSA.

«Кількість жертв пандемії коронавірусу в Італії зросла до 28 710, що на 474 більше ніж було минулої доби», - йдеться у повідомленні.

Це – суттєве зростання смертності у порівнянні з останніми днями. Напередодні йшлося про тривале поступове зменшення рівня смертності.

Число інфікованих коронавірусом з початку пандемії в Італії досягло 209 328 при добовому прирості в 1 900 нових випадків.

79 914 одужали від коронавірусної хвороби Covid-19 в Італії.

Зазначається, що з понеділка у лабораторії надійдуть серологічні тести. Почнеться вибіркове опитування перших 150 тисяч італійців.

Нагадаємо, Італія оголосила про перехід до другої фази пом’якшення карантину, запровадженого у зв’язку з пандемією коронавірусу.

З 4 травня в Італії буде знову дозволена робота будівельних компаній, виробників і деяких оптовиків. Відкриються для прогулянок парки. Будуть дозволені сімейні відвідування і жалобні церемонії за участю не більш як 15 людей, але за умови збереження соціальної дистанції.

З 18 травня очікується відкриття магазинів роздрібної торгівлі, музеїв і бібліотек, а з червня – ресторанів, барів, салонів краси та перукарень. Школи залишаться закритими до початку наступного навчального року у вересні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: