В одеського посадовця Радковського стріляли через бізнес-інтереси – поліція

В одеського посадовця Радковського стріляли через бізнес-інтереси – поліція
В'ячеслав Аброськін

За словами Аброськіна, лише тиждень знадобився працівникам поліції Одещини, аби встановити та затримати причетних до нападу на Радковського

Замах на вбивство заступника голови Одеської облради Олега Радковського вчинили через бізнес-інтереси. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. 

За словами Аброськіна, лише тиждень знадобився працівникам поліції Одещини, аби встановити та затримати причетних до скоєння резонансних вбивств на території України, зокрема замаху на вбивство заступника голови Одеської облради.

«Вже можна сказати, що замах на вбивство був скоєний виключно через бізнес-інтереси», - зазначив Аброськін.

Так, 4 жовтня, о 20:23, до Приморського відділу поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що о 20:22 біля ресторану Бабель-Фіш на Грецькій, 5, невідомий чоловік, використовуючи вогнепальну зброю, скоїв замах на вбивство посадовця Одеської обласної ради.

За цим фактом слідчим управлінням ГУНП в Одеській області було розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.15, ч.1 ст.115 КК України.

Як зазначив Аброськін, уже 12 жовтня працівники поліції Одеської області в ході проведення комплексу опервативно-розшукових і спеціальних заходів встановили та затримали підозрюваних у скоєнні злочину осіб - мешканців Херсонської та Одеської областей. В ході проведення більше 30 обшуків вилучили зброю, що була застосована при замаху на вбивство, транспортний засіб та різні речі, що використовували злочинці при скоєнні інших злочинів.

14 жовтня Одеський суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним у замаху на вбивство першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: