В окупованій Керчі прощаються з жертвами теракту

В окупованій Керчі прощаються з жертвами теракту

На центральну площу міста винесли 17 трун

В окуповані Керчі в п'ятницю, 19 жовтня, триває прощання з жертвами масового вбивства в коледжі. Про це пише Радіо Свобода.

На центральну площу міста винесли 17 трун.

Сьогодні поховають 18 загиблих в керченському коледжі. Загиблого жителя села Горностаївка, мусульманина, ховатимуть за мусульманською традицією, без труни.

На площі ім. Леніна зібралися тисячі людей, чимало плаче.

Очікуваний час церемонії прощання із загиблими складе близько 2 годин. Потім жалобна процесія пройде вулицями Кірова та Карла Маркса на центральне кладовище.

Нагадаємо, у середу, 17 жовтня, в окупованій Росією Керчі стався теракт у коледжі. У слідчому комітеті РФ заявили, що в їдальні Керченського коледжу спрацював невстановлений вибуховий пристрій, начинений металевими предметами. 

Оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один із студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Внаслідок трагедії в коледжі, за останніми даними, загинула 21 людина.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  

В той же час у Слідкомі РФ заявили, що перекваліфікували кримінальну справу щодо трагедії в коледжі Керчі, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: