В окупованому Криму зафіксовано 80 випадків Covid-19

В окупованому Криму зафіксовано 80 випадків Covid-19

На окупованому півосторі спостерігається гостра нестача медичного персоналу

Станом на 23 квітня в окупованих Росією Криму та Севастополі загалом підтверджено майже 80 випадків інфікування коронавірусом. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

За даними відомства, окупаційна адміністрація Криму вже визнала 53 випадки захворювання на коронавірус. Крім того, з 18 до 25 зросла кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом в окупованому Севастополі.

«Зокрема, коронавірус виявлено у сімейної пари волонтерів з Ялти, яких інфікував приїжджий з Російської Федерації. Через це у зоні ризику опинилися понад 30 осіб, яким зазначені волонтери доставляли продукти», - розповіли в міністерстві.

Зазначається, що в окупованому Криму спостерігається гостра нестача медичного персоналу та поширення коронавірусу серед військових. При цьому зараження військових ретельно приховується.

До слова, на сьогоднішній день в Україні кількість хворих на коронавірус перевищила 7 тисяч

Станом на 9:00 23 квітня в Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: