Кличко повідомив, коли в Києві очікувати піку захворюваності на коронавірус

Кличко повідомив, коли в Києві очікувати піку захворюваності на коронавірус
Мер Києва Віталій Кличко  з лікарями інфекційного відділення Олександрівської лікарні, 26 березня 

У столичних лікарнях вже підготували понад 1700 ліжок для розміщення хворих на коронавірус

Пік захворюваності на коронавірус у Києві прогнозують на початок травня. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу СТБ.

1587656513

«Ми виходимо з динаміки захворюваності та прогнозів, що отримуємо від віруслогів. Період на початку травня обумовлений тим, що люди багато контактували під час свят. - Вербної неділі, Великодня, - зазначив Кличко. - І сьогодні ми робимо все можливе, аби стримати стрімке розповсюдження вірусу. Робимо все, аби захистити і наших медиків. Сьогодні в Києві зареєстровано  1059 хворих. З них більше ста – це саме медики, які захворіли, допомагаючи пацієнтам у лікарнях», - наголосив Віталій Кличко. 

Він зазначив, що в столичних лікарнях вже підготували понад 1700 ліжок для розміщення хворих на коронавірус. На сьогодні в Києві госпіталізовано понад 200 хворих на Covid-19 та майже 50 киян з підозрою на коронавірус.

«Якщо буде потреба, місто готове розгорнути до 7 тисяч ліжок», - підкреслив Віталій Кличко.

Як повідомлялося, столичні рятувальники продовжують проводити заходи з санітарної обробки приміщень та під’їздів житлових будинків, де виявлені хворі на коронавірус.

Станом на ранок 23 квітня, у Києві підтверджено 1059 випадків Covid-19. Такі дані оприлюднив Центр громадського здоров’я України. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 70 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: