В окупованому Криму збирають гроші на пам’ятник Путіну

В окупованому Криму збирають гроші на пам’ятник Путіну

Пам’ятник Путіну в Криму збираються встановити у 2018 році

Окупанти хочуть зібрати з кримчан 10 млн рублів на пам’ятник Путіну

В окупованому Криму громадська організація «Конгрес російських громад Криму» почала збір коштів на будівлю пам’ятника президенту РФ Володимиру Путіну, передає видання «Наш Крим».

Сам пам’ятник планують встановити до чергових незаконних виборів 2018 року у Сімферополі.

Про це заявив глава організації «Конгрес російських громад Криму» Сергій Шувайников.

Вартість пам’ятника становитиме 10 мільйонів рублів. Гроші збиратимуть з кримчан та російських волонтерських організацій на анексованому півострові.

«Якщо ми зберемо близько 10 мільйонів рублів, цього буде достатньо, щоб створити нормальний пам’ятник-символ. Я думаю, ми знайдемо і патріотично налаштованого скульптора, який не буде прагнути на цьому заробити і погодиться зробити подарунок Криму, створивши пам’ятник за менші гроші. Ми постараємося вийти за межі Криму і звернутися до громадян Росії, які також хотіли б бачити пам’ятник-символ російського капітана в Криму», — зауважив Шувайников.

Зазначимо, що «Конгрес російських громад Криму» на загальних зборах прийняв рішення розробити проект так званого пам’ятника-символа в формі російського капітана за штурвалом корабля зі словами російського президента на постаменті, які голова РФ сказав на мітингу в Москві 18 березня 2014 року: «Після важкого, тривалого, виснажливого плавання Крим і Севастополь повертаються в рідну гавань».

Нагадаємо, турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що Туреччина не може кинути своїх співвітчизників в ряді регіонів, в тому числі і Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: