У разі дострокових виборів принципових змін не відбудеться – політолог

У разі дострокових виборів принципових змін не відбудеться – політолог

У разі дострокових виборів принципових змін не відбудеться, проте зросте роль «Опоблоку» та популістів, - переконаний Гарань

Професор Національного університету «Києво-Могилянська академія», науковий директор фонду «Демократичні ініціативи» Олексій Гарань упевнений, що в разі дострокових виборів принципових змін у парламенті не відбудеться, це лише призведе до дестабілізації в країни. Таку думку він висловив у коментарі «Главкому».
Він вважає, що якість тих, хто працює в парламенті, невисока, але якщо порівнювати з тим, що було раніше, «це небо і земля».
«На жаль, багато депутатів, як і їхні фракції, не виправдали сподівань і перетворились на популістів. Але результати опитувань показують, що в разі дострокових виборів принципових змін не відбудеться, проте зросте роль «Опоблоку» та популістів. Тоді сформувати уряд буде набагато важче і, чесно кажучи, я вбачаю в цьому шлях до дестабілізації в умовах війни», - сказав Гарань.
На його думку, буде добре, якщо виборів удасться уникнути. «Але для цього потрібно, щоб уряд і коаліція показали результат, а не загрузли в скандалах, як за попереднього уряду», - зазначив політолог.
Більше читайте в статті «Главкому» Рада-8. Зради та перемоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: