В українки, яка постраждала у аварії на грузинському курорті, зламані ребра та пробита легеня

В українки, яка постраждала у аварії на грузинському курорті, зламані ребра та пробита легеня
Інна Іщук з Києва, яка постраждала на грузинському курорті через аварію підйомника 

Киянка Інна Іщук досі перебуває у лікарні Тбілісі

Українська туристка досі перебуває у лікарні Тбілісі з численними травмами після аварії на грузинському курорті Гудаурі.

Про це повідомляють «Факти».

За словами представника МЗС Василя Кирилича, туристи з України, які стали свідками аварії на канатній дорозі у грузинському курорті Гудаурі, повернулися до України.

Повідомляється, що одна з постраждалих - киянка Інна Іщук досі перебуває у лікарні Тбілісі. Її стан лікарі називають стабільно важким.

«Інна в реанімації. У неї перелом хребта, струс мозку, роздроблені плече і ключиця, відкритий перелом ліктя, поламані ребра і пробита легеня. Як тільки її доставили до клініки в Тбілісі, їй зробили операцію на хребті. На щастя, вона пройшла успішно. За попередніми прогнозами, Інна ходитиме. Але скільки часу піде на відновлення та реабілітацію, поки не відомо», - розповів один з українських туристів Денис Бойков.

За його словами, Інна їхала підйомником з групою дівчат, які встигли зістрибнути, а вона - ні.

«Інна влетіла в металеві крісла. Вона потрапила в справжню м'ясорубку, і там застрягла. Тому і отримала такі страшні травми. Мобільний телефон, що лежав у нагрудній кишені, розломило навпіл. Тільки уявіть, якої сили був удар!», - описав ситуацію Бойко.

Турист також розповів, що проблеми з канатною дорогою були ще за день до аварії. Тоді вона пропрацювала лише годину.

«Співробітники сказали, що виникли проблеми з електроенергією. Цей підйомник часто закривають, бо гора вважається лавинонебезпечною. У четвер, 15 березня, цю канатну дорогу тестували, все було в порядку. А в п'ятницю сталася аварія», - додав Бойков.

Нагадаємо, 16 березня у Грузії на курорті Гудаурі підйомник раптово поїхав у інший бік, розкидаючи пасажирів і збиваючи людей, які траплялися на шляху. Повідомлялось про 11 госпіталізованих. 

Згодом посол України в Грузії Ігор Долгов повідомив, що витрати на лікування та транспортування постраждалих взяв на себе уряд Грузії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: