Аварія на канатній дорозі у Грузії: вже одинадцять постраждалих

Аварія на канатній дорозі у Грузії: вже одинадцять постраждалих

Кількість постраждалих збільшилась

Внаслідок аварії на канатній дорозі в курортному місті Гудаурі в Грузії постраждали одинадцять людей. Про це заявив директор центру координації надзвичайних ситуацій та невідкладної допомоги Автанділ Талаквадзе, передає видання «РИА Новости».

«В цілому постраждали 11 людей. На даному етапі сім чоловік перевезені в Тбілісі, одного доставили на вертольоті, а інших на реанімобілі. Що стосується постраждалої вагітної громадянки Швеції, її життя не загрожує небезпека. Ведеться діагностика», - повідомив Талаквадзе.

Раніше МОЗ повідомляло, що постраждали вісім чоловік, серед них - громадяни України, Росії, Швеції та один громадянин Грузії.

За попередньою інформацією, на канатній дорозі відключилася електроенергію.

На відео, яке раніше поширили телеканали, видно, що відбувалося на місці після відключення електроенергії: крісла скочувалися канатною дорогою і врізалися один в одного, унаслідок чого люди з падали з висоти на сніг.

Довідка:
Гудаурі є одним з найпопулярніших гірськолижних курортів Грузії. Він розташований на висоті понад 2 тис. метрів над рівнем моря. Висота снігового покриву на схилах досягає 1,5 метра. Більшість гірськолижних трас на курорті розраховані на новачків, дітей та любителів, але є траси і для професіоналів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: