В Україну не пустили російського актора, який їздив до Криму

В Україну не пустили російського актора, який їздив до Криму
Антон Макарський

10 липня Макарський хотів в’їхати в Україну на пункті пропуску «Маяки»

Співробітники Держприкордонслужби не пропустили в Україну російського актора Антона Макарського, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію Криму.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зазначається, що в 2015 році Макарський їздив приймати участь у зйомках пропагандистського серіалу на замовлення одного з телеканалів РФ, незаконно перетнувши державний кордон України в закритих пунктах пропуску на тимчасово окупованій території.

В ДПСУ заявили, що 10 липня Макарський хотів в’їхати в Україну на пункті пропуску «Маяки».

«Громадянину заборонено в’їзд в Україну терміном на три роки та повернуто зворотно», - зазначили в Держприкордонслужбі.

Відзначається, що Державною прикордонною службою разом з іншими правоохоронними органами проводиться системна робота по встановленню осіб, які незаконно перебували на тимчасово окупованій території АР Крим.

«Загалом на даний час виокремлено майже три тисячі таких громадян. Крім того, відносно майже 130 іноземців з числа діячів культури та мистецтва, які незаконно відвідували Крим, прийнято рішення про заборону в’їзду в нашу державу», - заявили в ДПСУ.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба оприлюднила новий порядок в’їзду і перебування в місцевості, яка знаходиться між державним кордоном і лінією прикордонних інженерних споруджень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: