Держприкордонслужба оприлюднила нові правила в'їзду у прикордонну смугу

Держприкордонслужба оприлюднила нові правила в'їзду у прикордонну смугу
Прикордонники

Місця пропуску та їх кількість Держприкордонслужба визначає за погодженням з місцевою владою

Держприкордонслужба оприлюднила новий порядок в’їзду і перебування в місцевості, яка знаходиться між державним кордоном і лінією прикордонних інженерних споруджень.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відповідні правила були ухвалені Міністерством внутрішніх справ.

«Документ чітко встановлює порядок визначення місць пропуску за лінію прикордонних інженерних споруджень, їх нумерацію, вимоги до обладнання і позначення на місцевості, відкриття та закриття, а також алгоритм дій посадових осіб підрозділів ДПСУ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місця пропуску та їх кількість Держприкордонслужба визначає за погодженням з місцевою владою.

На пункті пропуску обов’язково повинні бути встановлені ворота (хвіртка або шлагбаум), загороджувальний паркан, павільйон модульного типу або постовий грибок для організації служби прикордонного наряду, інформаційний стенд або табличка, засоби погашення відбитків слідів (ручний профіль, лопата).

Пропуск осіб за лінію прикордонних інженерних споруджень здійснюється виключно за перепустками, для отримання яких потрібно подати до Держприкордонслужби особисте звернення.

«Реалізація зазначеного наказу дасть змогу упорядкувати порядок в’їзду і перебування громадян України та інших осіб у місцевості, яка розташована між державним кордоном і лінією прикордонних інженерних споруджень», - наголосили у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: