Ватажки «ДНР» обурені: Європейський суд не приймає їхні позови

Ватажки «ДНР» обурені: Європейський суд не приймає їхні позови

Керівництво «ДНР» звинуватило Європейський суд з прав людини у подвійних стандартах

У керівництві самопроголошеної «ДНР» різко негативно поставилися до відмови Європейського суду з прав людини прийняти до розгляду справи, які, за словами ватажків «ДНР», масово збиралися від жителів окупованих районів. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«Так, «начальник сектора міжнародного співробітництва верховного суду ДНР» А.Голубцов заявив, що ЄСПЛ, «керуючись подвійними стандартами, відмовляється розглядати справи громадян «ДНР», мотивуючи свою відмову тим, що вони не зверталися попередньо в українські суди», - йдеться в повідомленні.

Раніше «владою ДНР» була розгорнута широка інформаційна кампанія зі збору позовів від мешканців проти «злочинів ВСУ» і української влади, які планувалося направити в ЄСПЛ і інші міжнародні судові установи.

Як повідомлялося раніше, ватажки самопроголошеної терористичної «ДНР» розглядають можливість приєднання до т.зв. «Співдружності невизнаних держав» (в Росії іменується як «СНД-2») задля «підвищення легітимності» «ДНР» і «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: