Великобританія зможе вижити поза Євросоюзом - Кемерон

Великобританія зможе вижити поза Євросоюзом - Кемерон
kapital-rus.ru

Він пообіцяв зробити все необхідне, аби знайти правильний шлях

Прем'єр-міністр Девід Кемерон заявив, що Великобританія зможе вижити поза Євросоюзу. Про це він заявив на брифінгу за підсумками референдуму, передає  телеканал «112 Україна».

«Великобританія зможе вижити поза ЄС. Ми зможемо знайти правильний шлях. Оскільки ми вирішили з ЄС, нам треба шукати кращого шляху для цього. Я зроблю все необхідне для цього», - сказав він.

Нагадаємо, референдум щодо членства Великобританії в ЄС пройшов 23 червня. За його підсумками на користь виходу зі складу союзу висловилися 52% британців. Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон вже пообіцяв піти у відставку через три місяці у зв'язку з підсумками референдуму. За його словами, країні потрібні нові лідери.

Результати референдуму призвели до різкого падіння фунта на біржах. На тлі цих новин обвалилися і азіатські фондові біржі. Багато економістів і експерти попереджали, що Brexit може завдати серйозної шкоди британській економіці і загнати її в рецесію. Водночас Банк Англії пообіцяв зробити «всі необхідні кроки» для забезпечення монетарної і фінансової стабільності Великобританії після референдуму про вихід з ЄС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: