Вибори президента: Насіров подав документи у ЦВК

Вибори президента: Насіров подав документи у ЦВК
Роман Насіров хоче балотуватися на виборах президента 

Насіров став 14-ю людиною, яка має намір балотуватися на посаду глави держави

Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом у президенти.

Про це повідомив речник ЦВК Костянтин Хівренко.

«Близько 16:45 пан Насіров приніс і здав документи для реєстрації його кандидатом на виборах президента як самовисуванець», - сказав він.

Упродовж 5 днів ЦВК має зареєструвати його або відмовити.

Станом на 16 січня 2019 року комісія зареєструвала кандидатів на пост президента України:

Ігор Шевченко (самовисуванець), Сергій Каплін (від Соціал-демократичної партії), Валентин Наливайченко (від партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість»), Віталій Скоцик (самовисуванець), Андрій Садовий (від партії «Об’єднання «Самопоміч»), Віталій Купрій (самовисуванець), Євген Мураєв (член політичної партії «Наші»),  Анатолій Гриценко (член політичної партії «Громадянська позиція»).

Також сьогодні, 16 січня, народний депутат Ольга Богомолець подала документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації її кандидатом на вибори президента України.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Насіров 27 грудня приходив у відомство, проте керівником ДФС залишається Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року.

9 січня Кабмін оскаржив поновлення Насірова на посаді керівника ДФС.

 До вашої уваги: 

  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: