Вибори Путіна: ЦВК РФ опрацювала 99% протоколів

Вибори Путіна: ЦВК РФ опрацювала 99% протоколів
Володимир Путін

Явка виборців на виборах Путіна склала близько 67%

ЦВК РФ опрацювала 99% протоколів, Володимир Путін продовжує набирати голоси, Павло Грудінін і Володимир Жириновський продовжують їх втрачати, Ксенія Собчак та Григорій Явлінський додали в сотих відсотках.

Згідно з даними ЦВК, за підсумками обробки 99% протоколів, Володимир Путін набирає 76,65%, Павло Грудінін - 11,82%, Володимир Жириновський - 5,68%. Ксенія Собчак отримує 1,66%, Григорій Явлінський - 1,04%, Борис Титов - 0,75%, Максим Сурайкін - 0,68%, Сергій Бабурін - 0,65%.

Явка виборців на виборах президента РФ склала близько 67% після опрацювання 95% протоколів. Вона на півтора відсотка вище, ніж явка на минулих президентських виборах 2012 року.

Попередні підсумки виборів, а також підсумкову явку керівництво ЦВК оголосить вранці в понеділок.

Раніше повідомлялося, що кандидат в президенти РФ Володимир Путін з великим відривом від суперників лідирує на виборах глави держави з результатом 76,18% за підсумками обробки 80% протоколів виборчкомів в регіонах.

Нагадаємо, екзит-пол, що відбувся під час виборів президента Росії, прогнозує перемогу на них діючого хазяїна Кремля Володимира Путіна.

Раніше о 20 годині за калінінградським часом у Росії завершилося голосування на виборах президента.

Зазначимо, кримські татари бойкотували вибори президента Росії в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: