ЦВК РФ опрацювала 80% протоколів: Путіну нарахували більше 76%

ЦВК РФ опрацювала 80% протоколів: Путіну нарахували більше 76%
Володимир Путін

За Путіна «проголосували» понад 40,4 млн виборців

Кандидат в президенти РФ Володимир Путін з великим відривом від суперників лідирує на виборах глави держави з результатом 76,18% за підсумками обробки 80% протоколів виборчкомів в регіонах.

За Путіна проголосували понад 40,4 млн виборців, свідчать дані на інтерактивному екрані в інформаційному центрі ЦВК.

На другому місці - кандидат від КПРФ Павло Грудінін з 12,30% голосів, його результат продовжує знижуватися. На третьому місці - лідер ЛДПР Володимир Жириновський з 5,98%, який за останні півгодини втратив близько 0,3 відсотка і опускається нижче позначки в 6%.

Ксенія Собчак навпаки, продовжує демонструвати зростання - її попередній результат склав 1,53%. Кандидат від «Яблука» також трохи поліпшив свій показник, піднявшись приблизно на десяту частку відсотка - до 0,92%. Борис Титов ( «Партія Роста») зайняв шосте місце з 0,70%, конкурував з ним за цю позицію Максим Сурайкін ( «Комуністи Росії») відступив на сьоме місце з 0,67%. Замикає список Сергій Бабурін ( «Російський загальнонародний союз») з показником 0,64%.

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін лідирує на виборах президента РФ за підсумками обробки 21,33% бюлетенів, він набирає 71,97% голосів.

Нагадаємо, екзит-пол, що відбувся під час виборів президента Росії, прогнозує перемогу на них діючого хазяїна Кремля Володимира Путіна.

Раніше о 20 годині за калінінградським часом у Росії завершилося голосування на виборах президента.

Зазначимо, кримські татари бойкотували вибори президента Росії в окупованому Криму.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: