Кримські татари бойкотували вибори Путіна. Фотофакт

Кримські татари бойкотували вибори Путіна. Фотофакт
Порожня дільниція у Криму

На дільниці, на які не прийшли кримські татари, планують звозити фейкових голосуючих

Кримські татари бойкотували вибори президента Росії в окупованому Криму. Про це свідчать скріншоти трансляцій камер спостереження, що встановлені на дільницях, які оприлюднив Перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелалов.

«Члени ДВК (дільничної виборчої комісії – ред.), що нудьгують. «Висока явка» на всіх «виборчих дільницях» Криму. Ці скріншоти в основному з місць компактного проживання кримських татар», - так прокоментував ці світлини Джелалов у Facebook.

Натомість окупаційна влада півострова має намір створити видимість високої явки на півострові. Про це заявив власник кримськотатарського телеканалу ATR Ленур Іслямов.

«Знайомі в комісії сидять, і зараз у них йде повний рознос. На 3-5 ти дільницях (де проживають кримські татари) о 19:30 будуть заводити будівельників і робітників (не слов'ян), а це приблизно 800-1000 чоловік», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

Як очікують, по тому почнуть з’являтися попередні результати, хоча ще триватиме голосування на закордонних дільницях у країнах світу на Захід від Росії.

Зазначимо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: