Віце-спікер Геращенко висунула ультиматум «Самопомочі»

Віце-спікер Геращенко висунула ультиматум «Самопомочі»
Ірина Геращенко

Геращенко вимагає від «Самопомочі» «вгамувати своїх депутатів»

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко висунула ультиматум партії «Самопоміч». Зокрема вона вимагає «вгамувати» нардепів Єгора Соболєва та Семена Сенченка.

Відповідну заяву Геращенко оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

«В мене ультиматум до «Самопомочі» - вгамуйте своїх депутатів, в вас же там жорстка дисципліна. І дайте Києву нормально працювати наступний тиждень, без заблокованої центральної вулиці і без загадженого вашою першою п'ятіркою парку (Семенченко і Соболєв - це перша п'ятірка. «Самопомочі», найкращі з найращих», - написала Геращенко.

Також вона нагадала, що «Самопоміч» виключила з фракції депутата Наталю Веселову, «а дії цих двох, які тероризують Київ - мовчить і підтримує».

Окрім цього віце-спікер Ради персонально звернулася до Соболєва, закликаючи протягом п’яти днів заплатити за зламані у Верховній Раді мікрофони, зняти з себе державний прапор і «перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів чи банний рушник», негайно прибрати Маріїнський парк та «свій хлам з проїжджої частини і розблокувати рух автомобілів».

Остання вимога Геращенко – взяти публічну відповідальність «за редути і цирк, влаштований ними взимку на Донбасі, які нанесли збитки українському бюджету в розмірі 1% ВВП на 2017 рік і відтермінували звільнення заручників».

Як відомо, сьогодні ввечері протестувальники під Верховною Радою у Києві, серед яких був Соболєв, зажадали від президента України Петра Порошенка внести до Верховної Ради закони про антикорупційний суд та про імпічмент. На виконання цих вимог вони дали п’ять днів.

Читайте матеріали «Главкома»:

Третій день протесту. Cаакашвілі залишився наодинці

«Дочекатися завтра». «Секретний» план лідерів протесту під Радою

Протест 17 жовтня. Перші висновки і підсумки

Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: