Відсьогодні Ryanair розпочне польоти з Києва до ще п’яти країн

Відсьогодні Ryanair розпочне польоти з Києва до ще п’яти країн

28 жовтня відбудуться перші рейси з «Борисполя» до низки європейських міст

Відсьогодні лоукост авіакомпанія Ryanair розпочне польоти з «Борисполя« до ще п’яти країн Європи – Польщі, Іспанії, Великої Британії, Литви та Словаччини.

Рейси розпочнуться до двох польських міст – Варшави та Бидгоща, а також до Барселони, Лондона, Вільнюса та Братислави. Першим з них стане політ до Вільнюса – виліт запланований на 13:30.

Польоти з «Борисполя» ірландська авіакомпанія Ryanair розпочала 3 вересня рейсами Київ-Берлін.

Переговори з лоукостером тривали протягом кількох років. Перші серйозні сподівання на початок співпраці Ryanair з Україною припали на 2017 рік, проте виникли непорозуміння зі столичним аеропортом «Бориспіль», тому 2017 року лоукостер до України не зайшов.

Проте після обурення як громадян, так і уряду, перемовини відновилися і вже навесні 2018 стало відомо, що авіакомпанія вже цього року почне літати з України до низки країн Європи: Польщі, Німеччини, Литви, Словаччини, Великої Британії, Іспанії та Швеції. 

Раніше повідомлялося, що Ryanair почав великий розпродаж 1 000 000 авіаквитків, яка охоплює всі напрямки лоукостера з України.

В рамках акції мінімальна ціна на перельоти при вильоті з України починається від 13 євро в одну сторону з урахуванням обов'язкових зборів. В ціну входить безпосередньо сам переліт і перевезення ручної поклажі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: