Виконавчий продюсер «Євробачення» Грицак звільнився з Суспільного телебачення

Виконавчий продюсер «Євробачення» Грицак звільнився з Суспільного телебачення
Павло Грицак

Грицак написав заяву про звільнення за згодою сторін, яку адміністрація НСТУ задовільнила

Заступник директора Павло Грицак завершив свою роботу в Національній суспільній телерадіокомпанії.

Як повідомляє прес-служба НСТУ, він написав заяву про звільнення за згодою сторін, яку адміністрація задовільнила.

Павло Грицак виконував обов’язки виконавчого продюсера пісенного конкурсу «Євробачення-2017», відповідав за підготовку й проведення конкурсу.

З 7 червня Павло Грицак опікувався документальним і фінансовим закриттям проекту «Євробачення-2017» на посаді заступника директора виконавчого центральної дирекції. Ця посада була утворена для підготовки й проведення «Євробачення» і після його звільнення буде ліквідована.

Напередодні Держаудитслужба заявила про передачу матеріалів ревізії правоохоронцям, які нададуть оцінку діям деяких посадовців «Національної суспільної телерадіокомпанії України», що були відповідальні за організацію й проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Раніше у розпорядженні «Главкома» з'явився ексклюзивний документ Держаної аудиторської служби про завершення ревізії, де встановлено, що НСТУ провела 85 тендерних процедур з порушенням законодавства.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення-2017» проходив у Києві з 9 до 13 травня. Сальвадор Собрал із Португалії з піснею Amar Pelos Dois сенсаційно здобув перемогу на «Євробаченні-2017», набравши найбільшу кількість балів – 758. Друге місце посів Крістіан Костов з Болгарії – 615 балів, а третє – представники Молдови SunStroke Project із 374 балами.

Після завершення «Євробачення-2017» народний депутат України («Воля народу») Євген Рибчинський заявив про відмивання коштів на проведенні пісенного конкурсу.

Уряд виділив 450 млн. грн з державного бюджету на підготовку та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Із міського бюджету Києва на ці цілі було спрямовано близько 20 млн. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: