Вишинського залишили під вартою до 27 січня

Вишинського залишили під вартою до 27 січня

Ухвала Херсонського міського суду була залишена без змін

Херсонський апеляційний суд на судовому засіданні у понеділок, 14 січня, залишив у силі ухвалу Херсонського міського суду від 27 грудня 2018 року щодо тримання під вартою підозрюваного у держзраді керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського до 27 січня.

Про це Укрінформу повідомила прес-секретар Херсонського апеляційного суду Ірина Легка.

«Ухвала Херсонського міського суду залишена без змін. Тобто, Вишинський продовжуватиме триматися під вартою до 27 січня», - заявила Легка.

Нагадаємо, Херсонський міський суд у судовому засіданні 27 грудня продовжив термін тримання під вартою Вишинському до 27 січня. У той же час, прокуратура просила суд продовжити Вишинському термін тримання під вартою на 50 діб - до 16 лютого. Прокуратура мотивувала це необхідністю завершення деяких експертиз, призначених по цій справі.

Як відомо, 15 травня 2018 року Вишинському було оголошено підозру у державній зраді, його затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В СБУ заявили, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ, понад 200 тисяч доларів та предмет, ззовні схожий на пістолет «Браунінг 1906».

Служба безпеки України викликала на допит 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: