ЗМІ: внаслідок нападу загинув депутат райради від партії «Відродження»

ЗМІ: внаслідок нападу загинув депутат райради від партії «Відродження»
2016 року Олександр Грушка був обраний депутатом Криничанської райради від партії «Відродження»

Під час розбійного нападу в Криничанському районі Дніпропетровщини зловмисники вбили депутата райради Олександра Грушка

У Криничанському районі Дніпропетровської області внаслідок розбійного нападу загинув депутат районної ради Олександр Грушка.

Інформацію про це «Радіо Свобода» у понеділок підтвердили джерела в районній владі.

За інформацією джерел, інцидент стався в ніч на 22 грудня, поховали загиблого 23 грудня. Водночас в обласній поліції жодних даних про особу загиблого не розголошують. За інформацією з поліції, під час розбійного нападу в Криничанському районі Дніпропетровщини зловмисники вбили господаря приватного будинку та заволоділи майном його родини.

За попередніми даними поліції, нападників було троє, вони були одягнуті в балаклави. Зловмисники погрожували господарю, його дружині та доньці ножем і предметом, схожим на пістолет. Дружина отримала легкі тілесні ушкодження, чоловік – ножове поранення, від якого помер у лікарні.

Поліція повідомила, що відкрила кримінальні провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) і частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За даними ЦВК, 2016 року Олександр Грушка був обраний депутатом Криничанської райради від партії «Відродження». Правоохоронці не повідомляють, чи пов’язують інцидент з діяльністю загиблого.

Нагадаємо, вранці 24 грудня лідер «Батьківщини» в Житомирській області, депутат обласної ради, колишня народний депутат Анжеліка Лабунська потрапила в ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: