Вступна кампанія: скандал в університеті ім. Карпенка-Карого

Вступна кампанія: скандал в університеті ім. Карпенка-Карого

В університеті скасували зарахування абітурієнта на бюджет

Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого відмовив абітурієнту в прийомі на бюджет після того, як той вже був зарахований електронною системою надходження і подав до приймальної комісії оригінали документів.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook відомий архітектор, волонтер і блогер Іван Пономаренко.

За його словами, його син-абітуріент Олександр вступав на спеціальність «режисер» Київського національного університету театру, кіно, мистецтва і телебачення ім. Карпенко-Карого.

«4 серпня, близько 20:00 (!), йому з мобільного (!) зателефонував якийсь дядько і сказав щось типу «Вибачте, сталася технічна помилка. Прийдіть, заберіть документи, можемо запропонувати вам навчання на контракті», - повідомив Пономаренко-старший.

При цьому статус абітурієнта, за його словами, в електронній системі надходження був змінений із «рекомендований для вступу на бюджет» на «допущений до конкурсу».

snimok_ekrana_2016-08-05_v_11_43_43_01[

snimok_ekrana_2016-08-05_v_11_46_21

snimok_ekrana_2016-08-05_v_11_48_03

snimok_ekrana_2016-08-05_v_11_49_22

«Оскільки 5 серпня - останній день подачі документів, а Саша зараз далеко, зрозуміло, що цьогоріч він пролітає повз будь-який ВНЗ, в який він подавав документи... Я вимагаю або зарахування мого сина, Олександра Пономаренка, на бюджет (тим більше, що він уже фактично зарахований, документи взяли), або розслідування «помилочки» і з'ясування, чи дійсно це «помилочка», а якщо так - покарання винних і відповідну грошову та моральну компенсацію йому і членам його сім'ї», - додав Пономаренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: