Яценюк дав пояснення керівнику МЗС Франції щодо спецстатусу Донбасу

Яценюк дав пояснення керівнику МЗС Франції щодо спецстатусу Донбасу
Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк

Яценюк прокоментував заяву глави МЗС Франції: Тиск має бути спрямовано лише проти агресії Путіна

Без відведення російських сил і зброї з Донбасу та без встановлення контролю за кордоном там безпеки не буде. Без безпеки немає демократії. Без демократії немає виборів і реального представництва волі людей. Про це заявив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму Facebook, коментуючи інформацію про заяву глави МЗС Франції Еро про потребу добитися від України «детального зобов'язання із статусу Донбасу і календаря».

«Це виглядає або провокацією, або нерозумінням суті того, що відбувається на сході України. Від цього нерозуміння є й проблеми з «календарем», – наголосив Арсеній Яценюк.

«На Донбасі – війна Росії проти України. Але не лише проти України, а й проти Європи і самої Франції. У Парижі це важко усвідомлюється. Але на Донбасі росіяни скоюють такі ж воєнні злочини, як у Сирії», – наголосив він.

Лідер «Народного фронту» зауважив, що без відведення російських сил і зброї з Донбасу та без встановлення контролю за кордоном – там безпеки не буде: «Без безпеки немає демократії. Без демократії немає виборів і реального представництва волі людей. Ось вам і календар, дорогі французькі партнери». 

«Тиск має бути спрямовано в одному напрямку. Це – тиск проти агресора, проти агресії Путіна, проти свідомої політики Кремля на підрив безпеки і демократії у Європі. Скільки ще треба донбасів і сирій, щоб це зрозуміти?!» – написав Арсеній Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: