Яценюк відмовився підтримувати Порошенка на виборах?

Яценюк відмовився підтримувати Порошенка на виборах?
Арсеній Яценюк заявив, що «Народний фронт» може розглядати підтримку тільки одного кандидата в президенти

Яценюк: «Народний фронт» підтримає на виборах виключно члена партії. Якщо Порошенко вступить до партії «Народний фронт», ми про це подумаємо

«Партія «Народний фронт» прийме рішення щодо висунення кандидатури на президентські вибори під час з`їзду в січні 2019 року». Про це повідомив лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк в ефірі львівського телеканалу «Перший західний» 10 грудня.

«Народний фронт» може розглядати підтримку тільки одного кандидата в президенти – лідера політичної партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка», - сказав він.

Проте, підкреслив Яценюк, «Народний фронт», як прем`єр - міністр та його уряд потрапили «під шквал серйозної дискредитації»: «Брудна кампанія продовжувалася три роки, на яку, за заявою народного депутата Онищенка, яку він публічно дав британському виданню Independent, він потратив 30 мільйонів доларів, на дискредитацію персонально Яценюка і «Народного фронту».

«Чи можу я брати участь у президентських виборах? Звичайно. Але треба дивитися реально. Я ніколи не піду на те, щоби бути фактично технічним кандидатом. Я можу або виграти, або не брати участі. На з'їзді партії ми визначимося про наше майбутнє, яким чином партія буде брати участь у президентських виборах навіть в тому випадку, якщо буде інше рішення, ніж висунення кандидата в президенти від партії», - наголосив лідер «Народного фронту».

Відповідаючи на запитання ведучого, чи не відкидає «Народний фронт» можливості підтримки Порошенка на президентських виборах, Арсеній Яценюк підкреслив: «Народний фронт» не відкидає можливість підтримки виключно члена партії «Народний фронт». Якщо Петро Порошенко стане членом політичної партії «Народний фронт», ми подумаємо про це».

Як повідомлялося, Яценюк назвав п’ять основних викликів для України-2019.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: