За тиждень російські окупанти втратили на Донбасі 16 своїх бойовиків

За тиждень російські окупанти втратили на Донбасі 16 своїх бойовиків
Російські окупанти на Донбасі

Не дивлячись на досягнуті домовленості, російські окупаційні війська на Донбасі систематично порушують режим припинення ведення вогню

У період з 3 по 9 січня 2018 року підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 16 осіб. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

Зокрема, на окупованій частині Донеччини втрати бойовиків склали 10 осіб, Луганщини – 6.

Також «ІС» інформує, що з 3 по 9 січня, не дивлячись на досягнуті домовленості, російські окупаційні війська на Донбасі систематично порушували режим припинення ведення вогню. «Цілодобово з боку противника по підрозділах сил АТО зазначалося ведення обстрілу низької інтенсивності. Всього за тижневий період артилерійські підрозділи «1 АК ДНР» і «2 АК ЛНР» оперативного угруповання російських окупаційних військ здійснили не менше 25 вогневих нальотів з 82/120-мм мінометів, 122-мм переносних реактивних пускових установок «Град-П», БМП і танків», - інформують військові експерти.

Як повідомляв штаб АТО, за минулу добу внаслідок обстрілів не загинув жоден український військовослужбовець, проте поранень зазнали двоє наших захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: