Зеленський разом з дружиною відкрив літній антинаркотичний табір

Зеленський разом з дружиною відкрив літній антинаркотичний табір
Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у відкритті літнього табору Міжнародної антинаркотичної асоціації
Фото: president.gov.ua

Зеленський надає підтримку Міжнародній антинаркотичній асоціації та її підопічним вже кілька років

Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою взяв участь у відкритті 11-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації. Його влаштували у пансіонаті «Пролісок» на Київщині.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з повідомленням АП, Зеленський надає підтримку Міжнародній антинаркотичній асоціації та її підопічним вже кілька років.

Президент України наголосив, що політики та держава мають реальними справами підтримувати організації, що допомагають залежним людям повернутися до здорового життя.

«Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитись, які є проблеми, мають показувати, що вони не байдужі до таких асоціацій, до цього питання загалом», – сказав Глава держави.

Для подолання проблеми наркотичної та алкогольної залежностей, переконаний Володимир Зеленський, держава на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, що опікуються залежними людьми, захищати молодь та інших українців від алкоголізму й наркоманії, сформувати чіткий план заходів для вирішення згаданих проблем.

У патріотичній лінійці з нагоди відкриття табору взяли участь представники Міжнародної антинаркотичної асоціації, молодь, котра оздоровлюється, наркологи, представники медичних закладів, фахівці з профілактики залежності та популяризації здорового способу життя.

Президент подякував Асоціації за роботу.

 Довідка. Міжнародна антинаркотична асоціація понад 10 років займається профілактикою та реабілітацією нарко- і алкозалежних в Україні, Грузії та Молдові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: