Земан влаштував рекордний вояж до Путіна

Земан влаштував рекордний вояж до Путіна

Візит президента Чехії до Росії триватиме до 24 листопада

У вівторок, 21 листопада, президент Чехії Мілош Земан починає свій візит до Росії, який ЗМІ охрестили наймасштабнішим і навіть рекордним за останні 25 років.

Про це пише «Крим. Реалії».

Так, у програмі візиту - Москва, Сочі, Єкатеринбург, зустрічі та переговори з Володимиром Путіним, Михайлом Горбачовим, Дмитром Медведєвим, широким колом російських політиків і підприємців, а також форуми та вернісажі.

Президент Чехії з супроводом вилітає в Росію трьома літаками - за останню чверть століття це найбільша за кількістю офіційна делегація Чехії, яка братиме участь у закордонному візиті на вищому рівні.

У Росії вони повинні підписати близько десяти міждержавних договорів. З чеським лідером у Росію летять понад 130 підприємців - це найбільша делегація чеського Союзу промисловості та транспорту. До складу делегації також входить міністр промисловості і торгівлі Чехії Іржі Гавлічек.

Напередодні візиту Земан ще раз заявив, що він виступає за скасування санкцій Заходу проти Росії, введених через російську агресію проти України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: