Жителі кількох штатів США залишились без інтернету

Жителі кількох штатів США залишились без інтернету
Компанія CenturyLink підтвердила проблеми зі зв'язком у США 

У зв'язку з відключенням інтернету буде проведено розслідування

Через проблеми з мережею телекомунікаційної компанії CenturyLink у жителів кількох американських штатів відбулося відключення інтернету. Про це повідомляє Associated Press.

Зазначено, що зі збоями зіткнулися користувачі від Нью-Йорка до Каліфорнії. За словами представника американської Федеральної комісії зі зв'язку Джесіки Розенволсен, збій спостерігався у користувачів по всій країні, і з цього приводу має бути проведено розслідування.

Крім того, компанія CenturyLink у Twitter підтвердила проблеми зі зв'язком. Пізніше вона повідомила, що інженери виявили проблемний мережевий елемент і працюють над відновленням зв'язку.

Відзначається також, що в Айдахо зв'язок відключився у департаменті освіти, а в Колорадо в одному з медичних центрів лікарі не змогли отримати доступ до медичних записів пацієнтів.

Як повідомлялося раніше, вибух трансформаторного комплексу на електростанції Код Едісон у Нью-Йорку залив небо над містом яскраво-блакитним сяйвом, спричинив пожежу та відключення електрики в декількох районах і аеропорту LaGuardia.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: