Журналісти зібрали «колекцію» маєтків і квартир Медведчука (ФОТО)

Журналісти зібрали «колекцію» маєтків і квартир Медведчука (ФОТО)

Журналістам довелося проїхати через пів країни

В Україні в одіозного кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука безліч нерухомості. Про це йдеться у сюжеті «Слідство.Інфо».
Щоб зібрати повну колекцію маєтків Медведчука, журналістам довелося проїхати через пів країни.
Один з них є у селі Жденієво у Закарпатській області.

11_0611_06

«…На початку 2000-х тут стартувало масштабне будівництво. Місцевим пояснили – тут буде чи то спортивна, чи то реабілітаційна база футбольного клубу «Динамо» Київ». Але забули додати про майбутній маєток фірми, кінцевим бенефіцеаром якої є Медведчук», - йдеться у сюжеті.
«Нині декількасот гектарів лісу у Жденієві знаходяться у власності та оренді того ж таки «Динамо» і компанії «Спорт-тур», єдиним бенефіцеаром якої є Медведчук», - розповіли журналісти.

12_0612_06

Також в селі Волосянка Львівської області знайшли «туристичну базу фірми Медведчука».
«За документами, власником цієї поки не введеної в експлуатацію бази є фірма «Форпостінвест». Не важко здогадатися, що її єдиний засновник – сам Медведчук», - йдеться в сюжеті.

13_0513_05

Один маєток журналісти знайшли в Обухівському районі Київській області. «Якщо вірити картам… декілька десятків гектарів землі були виділені фірмі Медведчука «Спорт-тур» ще у 2000-х роках. За доброю традицією – під рекреаційний об’єкт», - сказано у сюжеті.

14_0414_04

У власності фірми «Спорт тур» також є котедж на Оболонській набережній у Києві. «608 квадратних метрів нерухомості і земля під нею дісталися фірмі політика у липні 2013 року», - розповідають журналісти.

15_0315_03

«Окрім котеджу на набережній Дніпра, вже у іншої компанії політика «Укркапітал» у Києві є 13 квартир у елітному будинку на бульварі Шевченка, 27-Б і 11 квартир в улюбленому будинку Віктора Януковича на Грушевського, 9а. Плюс, структурам Медведчука належить будинок в самому серці Києва – на вулиці Тургенєвській», - сказано в сюжеті.

16_0316_03

У сюжеті вказується, що ще одна розкішна дача фірми Медведчука знаходиться у Кримському Сімеїзі.
Єдиний записаний напряму на Медведчука «палац», знаходиться в Оболонському районі, на вулиці Вишгородська.

18_0118_01

«Історія цієї ділянки ну дуже схожа на історію Межигір’я Віктора Януковича. Вона була частиною земель під державними дачами у «Пущі-Водиці». У 2002-му році Кабмін розпорядився вилучити у Пущі більше 22 гектарів на користь «Динамо» Київ», а вже у 2003-му понад 6 гектарів з них викупив Віктор Медведчук», - говорять журналісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: