ЗМІ: черкаських прокурорів звинувачують у спробі рейдерства сільгосппідприємства

ЗМІ: черкаських прокурорів звинувачують у спробі рейдерства сільгосппідприємства

З початком збору врожаю з'являється багато мисливців за чужим майном - повідомили у підприємстві

Працівники сільгосппідприємства ТОВ «Білозірське-Агро» звинувачують співробітників черкаської прокуратури та державної виконавчої служби в спробі рейдерства підприємства і врожаю.

Про це вони повідомили журналістам, пише «Канал 24».

За їхніми даними, прокурори і виконавча служба міста Дніпро намагаються захопити майно ГО «Білозірське-Агро», прикриваючись судовим рішенням про стягнення коштів з зовсім іншої юридичної особи, а саме ТОВ «Приват-Агро-Білозір'я».

Саме підприємство ТОВ «Білозірське-Агро», з їх слів, досить молоде і розпочало свою діяльність в с. Білозір'я Черкаського району лише восени 2017 року.

«За півроку ТОВ «Білозірське-Агро» оформило землю в оренду і вже в 2018 році здійснює активне вирощування сільськогосподарської продукції. Але, на жаль, діяльність молодого ТОВ недовго залишалася поза увагою «нечесних» службовців. З початком збору врожаю з'являється багато мисливців за чужим майном. Не залишилася осторонь і сільськогосподарська продукція вирощена підприємством ТОВ «Білозірське-Агро», на яке почали активне полювання працівники виконавчої служби та прокуратури», – розповідають вони.

Так, за даними працівників ТОВ, співробітники Соборного відділу державної виконавчої служби м. Дніпро разом з працівниками Черкаської міської прокуратури, прикриваючись судовим рішенням суду Черкаської області 925/39/14 від 22 травня 2017 року про стягнення коштів з зовсім іншої юридичної особи – ТОВ «Приват-Агро-Білозір'я», намагаються здійснити рейдерське захоплення майна підприємства з подібним іменем – ТОВ «Білозерське-Агро» і за допомогою працівників Черкаської районної та Городищенської районної державних виконавчих служб заарештувати і відібрати урожай, вирощений важкою працею.

«Час від часу в державі чутні відгомони з різних регіонів про непорядність службовців держави. Залишається відкритим питання: Коли ж держава і його службовці перестануть відбирати і почнуть допомагати?», – зазначають в ТОВ «Білозірське-Агро».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: