ЗМІ: Манафорт почав працювати на Трампа, бо втратив «найприбутковішого клієнта» Януковича

ЗМІ: Манафорт почав працювати на Трампа, бо втратив «найприбутковішого клієнта» Януковича
Пол Манафорт

Після того, як Манафорт перестав отримувати гроші від Януковича, його витрати швидко перевищили доходи

Політтехнолог Пол Манафорт після втечі Віктора Януковича міг використати посаду в штабі Дональда Трампа для власного збагачення.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на джерела серед президентської кампанії Трампа.

«З березня по серпень 2016 року нічого не вказувало на те, що Манафорта спіткала криза», - розповіли джерела виданню.

За їхніми словами, Манафорт підозрював наскільки важкою може бути робота у штабі Трампа, однак все одно намагався врятувати свої статки, «запустити схему глобального шахрайства» та вийти на новий етап у кар’єрі.

Окрім того Манафорт, інформують джерела ЗМІ, ще задовго до роботи на Трампа знав, що його бізнес у небезпеці, оскільки його «найприбутковіший клієнт» - тодішній український президент Віктор Янукович, втік з України. Після того, як Манафорт перестав отримувати гроші від Януковича, його витрати швидко перевищили доходи.

Раніше американський банкір заявив, що Манафорту видали кредит в надії на посаду в уряді Трампа.

Як відомо, судові слухання у справі Манафорта почалися 31 липня. Екс-главу передвиборчого штабу Дональда Трампа звинувачують у відмиванні грошей, отриманих від українських політиків, які перебували при владі до Майдану. Пол Манафорт працював політтехнологом екс-президента України Віктора Януковича і Партії регіонів.

Він отримав за свою роботу понад 60 мільйонів доларів, половину з яких, за версією сторони обвинувачення, приховав від податків. Всього в обвинуваченні проти Манафорта і його партнера Гейтса - 32 епізоди, що описують фінансові зловживання та махінації.

Нагадаємо, партія Опозиційний блок заборгувала американському політтехнологу Полу Манафорту 2,4 мільйона доларів за роботу під час виборів до Верховної Ради у 2014 році, заявив ключовий свідок у справі Манафорта та його колишній бізнес-партнер Рік Гейтс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: