Зниклого капітана судна «Норд» оголосять у розшук у разі неявки в суд

Зниклого капітана судна «Норд» оголосять у розшук у разі неявки в суд
Капітан затриманого в Азовському морі кримського судна «Норд» Володимир Горбенко

Наступне засідання за участю капітана «Норду» Володимира Горбенка заплановано на 1 лютого

У разі неявки капітана кримського судна «Норд» Володимира Горбенка 1 лютого на засідання Оболонського районного суду Києва його можуть оголосити в розшук.

Про це сказав заступник прокурора Автономної Республіки Крим Ігор Поночовний.

«Прокуратура АРК підтримує по Горбенку тільки державне обвинувачення, і все. Коментувати заяви адвокатів складно, оскільки ми за Горбенком не дивилися, не стежили і не контролювали його місцезнаходження. Згідно з кримінально-процесуальним кодексом, на нього були покладені певні обов’язки. У разі зміни місця проживання він повинен був інформувати суд. На кожен виклик він зобов’язаний був з’являтися в суд. Якщо він не з’явиться, судом будуть ухвалені відповідні рішення: або оголошення в розшук, або повторний виклик», – сказав Поночовний.

Наступне засідання за участю капітана «Норду» Володимира Горбенка заплановано на 1 лютого в Оболонському районному суді Києва.

Нагадаємо, раніше адвокат Горбенка Максим Могильницький заявив, що його підзахисний зник – з 26 січня з ним не можливо зв’язатися.

Адвокат зауважив, що зникнення Горбенка може бути пов’язане із українськими спецслужбами. Проте в СБУ заперечують свою причетність до зникнення капітана судна «Норд».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: