На Одещині дитячий інтернат закупив м'ясо з «депутатською націнкою»

На Одещині дитячий інтернат закупив м'ясо з «депутатською націнкою»

Закуплене м’ясо виявилося дорожчим від ціни такого товару в інших закупівлях

Ананьївський дитячий будинок-інтернат(Одеська область) за результатами тендера 10 березня уклав угоду з ФОП Найфлейш Давид Володимирович на постачання яловичини та птиці на 582 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

За угодую закуплено 625 кг свійської птиці по 56,10 грн./кг, та 4250 кг яловичини по 128,70 грн./кг. Договір розрахований до кінця року, м’ясо повинно поставлятися партіями за заявками замовника.

Єдиним конкурентом переможця на тендері була ФОП Саргсян Галина Миколаївна з дорожчою на 1% пропозицією. Під час аукціону конкуренти не торгувалися. При цьому,  ФОП Саргасян взагалі завантажила не всі документи, які вимагав тендерний комітет.

В підсумку, закуплене м’ясо виявилося дорожчим від ціни такого товару в інших закупівлях. Так, Ананьївський дитячий будинок-інтернат в тендерній документації вказав, що закуповує яловичину свіжу та морожену першої категорії. Схожу за характеристиками та умовами постачання яловичину в лютому комунальне «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» закупило на 17% дешевше – по 106,90 грн./кг., за схожу ціну – 107 грн./кг, купило яловичину такої характеристики Управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради, а «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ii-iii ступенів» купив по 105,3 грн./кг.

В свою чергу ДЗ ДССС «Джерело» Міністерства охорони здоров’я закупило свіжу або охолоджену яловичину 1 категорії на умовах щоденних поставок по ціні 87 грн./кг. Але це нижче середньої ціни закупівель в першому кварталі 2020 року яловичини першої категорії.

Давида Найфлеша в 2015 році було обрано депутатом Ананьївської райради від «Блоку Петра Порошенка». З травня 2016 року він отримав замовлень до закладів Ананьїва на 7,09 млн грн.

Його конкурент на тендері Галина Саргсян  укладала угоди тільки з «Ананьївська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», всі за неконкуретною процедурою. За останні два роки вони уклали 91 договір на 1,78 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: