Одеситка звинуватила няню у побитті її однорічного сина

Одеситка звинуватила няню у побитті її однорічного сина

«Коли я взяла дитину на руки, побачила, що у нього рот в крові, гематома на лівій частині обличчя» - розповіла мати

Інцидент стався 4 січня і встиг викликати великий резонанс

Одеситка Марія Литовченко залишила дітей з нянею, а повернувшись, виявила у однорічного сина сліди удару на обличчі. Жінка впевнена, що малюка побила няня. Остання все заперечує.

Інцидент стався 4 січня і встиг викликати великий резонанс. Марія розповіла, що нову няню їй довелося шукати через хворобу попередньої. Оголошення знайшла в інтернеті. Кандидатка виявилася з профільною освітою (колись викладала фізкультуру в ізмаїльській школі), досвідом і вселяла довіру.

Коли жінка була на роботі, няня зателефонувала їй, сказала, що завтра збирається їхати в Ізмаїл через хворобу матері. Марія погодилася, але після цього більше не змогла додзвонитися няні, тому пішла з роботи раніше і поспішила додому. Там вона побачила залишену без нагляду старшу дитини і сплячу з молодшим няню.

«Коли я взяла дитину на руки, побачила, що у нього рот в крові, гематома на лівій частині обличчя, на вусі, щічки, на шиї, - розповіла нам Марія. - Я починаю цю Інгу (так звуть няню, - Ред.) будити, вона прокидається в агресії і починає говорити, що дитина вдарилася сама, мат-перемат. Ми закрилися з дітьми в кімнаті і викликали поліцію і швидку. Поліція їхала півтори години, а ось швидка приїхала швидко. У швидкої нам дали довідку про те, що у нас підозра на внутрішньочерепну травму, яка нанесена численними ударами».

На щастя, струс не підтвердився, і малюк відбувся гематомами. Поліцейські на місці склали протокол і забрали няню в відділення для бесіди.

На наступний день Марія помітила погано витерті сліди крові на підвіконні і на столі. Старший син (йому чотири роки) розповів, що в той день він разом з нянею Інгою удвох ходив в магазин, а братик залишався в квартирі один. Також хлопчик каже, що чув, як Інга кричала на молодшого. Побиття він не бачив.

Сама Інга під постами про інцидент в соцмережах пише, що нікого не била, мовляв, мама бачила, як малюк ударився обличчям об скляний стіл, а потім вигадала цю історію, так як не хотіла платити їй за роботу. Марія ж стверджує, що повністю розрахувалася з нянею за день до конфлікту, 3 січня.

Також сторони звинувачують одна одну в зловживанні алкоголем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: