Одеські правоохоронці на гарячому затримали ревізорів, які отримали хабар в 55 тис. грн

Одеські правоохоронці на гарячому затримали ревізорів, які отримали хабар в 55 тис. грн

Підозрюваним інкримінують Одержання неправомірної вигоди

Слідчі прокуратури Одеської області спільно з Управлінням захисту економіки органів поліції і підрозділом внутрішньої безпеки регіонального управління ДФС викрили двох посадових осіб ДФС в Одеській області, які вимагали від громадянина хабар в розмірі 55 тис. грн. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Так, головний державний ревізор в змові з керівником одного з відділів управління податків і зборів з фізичних осіб обласного управління ДФС планували за ці гроші виключити громадянина з реєстру боржників, які не сплатили податок від суми списаного банківською установою боргу за договором кредитування.

Громадянин передавав неправомірну вигоду посадовим особам ДФС двома траншами. Правоохоронці затримали їх під час передачі останньої частини грошей поблизу одного їх будівель податкової інспекції.

Першочергові слідчі дії тривають. Прокуратура Одеської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України ( «Одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: