Поліція спростувала дебош свого високопосадовця у поїзді

Поліція спростувала дебош свого високопосадовця у поїзді

Перевірка показала, що сутичка була, але поліцейський намагався лише вгамувати хуліганів

Інформація про те, що керівник управління захисту економіки Національної поліції в Сумській області влаштував стрілянину в потязі Київ-Одеса, не підтвердилася. Про це «Громадському радіо» заявив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

За його словами, інформація про інцидент надійшла до поліції кілька днів тому. «Перевірку проводив Департамент внутрішньої безпеки. Перевірка показала, що інформація не підтвердилася», — сказав Форостяк. Він додав, що чиновник дійсно перебував у потязі, але не стріляв.

«Там дійсно була сутичка за участі інших осіб. Я не знаю точно, що там трапилося, але він не брав участь у потасовці. Навпаки, він намагався вгамувати хуліганів, дістав травматичного пістолета, щоб спонукати їх заспокоїтися. Але стрілянини не було», — сказав він.

Форостяк також уточнив, що не може підтвердити чи спростувати інформацію про те, чи був чиновник у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше одеські ЗМІ повідомили, що начальник Сумського обласного управління захисту економіки вчинив стрілянину з травматичного пістолета у вагоні поїзда, що прибував в Одесу з Києва.

«Конфлікт стався у вагоні вже перед самим прибуттям поїзда на одеський залізничний вокзал. Покинути вагон на вокзалі п'яний поліцейський начальник виявився не в змозі і разом з ним поїхав на «відстій». Уже пізніше, відіспавшись у вагоні, він виявив, що десь загубив зброю», - повідомило видання odessa.online.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: