Сьогодні на Одещині розпочнуться масштабні антитерористичні навчання

Сьогодні на Одещині розпочнуться масштабні антитерористичні навчання

В навчаннях також приймуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, ДПСУ та Збройних сил України

Антитерористичні навчання відбудуться з 17 по 20 квітня на території півдня Одеської області. Про це повідомляє прес-центр Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Зокрема, навчання проходитимуть в населених пунктах Затока, Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке і на прилеглих до них територіях.

Навчання силовиків буде проводити Антитерористичний центр при СБУ за участю підрозділів Служби безпеки України, Національної поліції і Нацгвардії України і ДСНС, а також Державної прикордонної служби та представників Збройних сил України.

Служба безпеки України закликає жителів, які проживають в районі проведення навчань, зберігати спокій у зв'язку із зосередженням в населених пунктах спецназівців і військових і з розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей.

В СБУ зазначають, що всі дії відбуваються в рамках чинного законодавства, а також закликають бути пильними:

«У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до диверсійно-розвідувальним групам або терористичним угрупованням, негайно повідомляйте на адресу чергових служб або на спецлінію  «102».

В СБУ також нагадали, що з 18 лютого 2016 року постановою Кабінету міністрів в Одеській області прийнято «жовтий» рівень терористичної загрози.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: