В Одеській області відбудеться фінал Всеукраїнської олімпіади з математики

В Одеській області відбудеться фінал Всеукраїнської олімпіади з математики

Математичні генії з'їдуться з усіх куточків країни

Фінальний етап 58-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики пройде в Одеській області з 19 по 23 березня. В ній візьмуть участь понад 180 учнів 8-11 класів з усіх регіонів країни.

Про це розповіла радник голови Одеської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Тетяна Лазарева, повідомляє «Главком».

«Підтримка обдарованої молоді та реалізація проекту BeSmart стали запорукою того, що проведення Всеукраїнської олімпіади відбудеться саме в Одеській області. Протягом усіх днів працюватиме журі, у склад якого увійшли 55 провідних фахівців з математики та методики її викладання», - зазначила радник голови Одеської обласної державної адміністрації Тетяна Лазарева.

Зазначимо, на олімпіаді змагатимуться переможці ІІІ (обласного) етапу олімпіади та Всеукраїнської Internet-олімпіади, які представляють всі області України. Варто відзначити, що участь в олімпіаді візьмуть учні Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які стали переможцями ЗНО-квесту під час презентації BeSmart наприкінці лютого в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: